Beoplay HX

Bang & Olufsen Beoplay HX – draadloze hoofdtelefoon met Active Noise Canceling.

De grenzen tussen werk en privé zijn dynamischer dan ooit en thuis is een plek geworden waar we veel activiteiten ondernemen.

Beoplay HX

De Bang & Olufsen Beoplay HX is een draadloze hoofdtelefoon met Active Noise Canceling. Achtergrondruis verdwijnt zodat u zich beter kunt concentreren op uw werk. Maar ook kunt u dankzij de ANC ongestoord genieten van uw muziek. En met een gebruikstijd van 35 uur hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u zonder muziek komt te zitten. En doordat er 5.1 Bluetooth technologie is toegepast bent u verzekerd van de allerbeste geluidskwaliteit.

Nauwkeurig, meeslepend geluid

Het geluid, de klank, van uw Beoplay HX hoofdtelefoon is nauwkeurig afgestemd door de geroemde geluidstechnici van Bang & Olufsen om ervoor te zorgen dat u uw lievelingsmuziek hoort zoals de artiest het voor u bedoeld heeft.

Door Bang & Olufsen in eigen huis ontworpen 40 mm luidsprekers met neodymium magneten geven u een nauwkeurige en meeslepende muziekbeleving. Tevens zorgen de leren oorkussens en Adaptieve Active Noise Canceling voor comfort en focus gedurende langere tijd. Ten slotte, een reeks gevoelige microfoons met beamforming-technologie maken uw gesprekken kristalhelder.

Beoplay HX – tot 40 uur speeltijd

Uw HX hoofdtelefoon speelt tot 40 uur wanneer u alleen Bluetooth gebruikt. Zet u de noise canceling aan dan hebt u 35 uur speeltijd. Daarmee laat Bang & Olufsen veel draadloze hoofdtelefoon achter zich.

Laadtijd

Mocht de hoofdtelefoon ooit “leeg” raken dan is er niets aan de hand. Uw hoofdtelefoon is na 3 uur namelijk weer volledig opgeladen

Black Anthracite

Sand

Timber

Timber

Sand

Black Anthracite

Gemaakt voor comfort en duurzaamheid

De HX is comfortabel te gebruiken, dit is te danken aan het lage gewicht, slechts 285 gram, een doordachte hoofdband en leren oorkussens. Het is uw muziek en de stilte die overblijft wanneer u de hoofdtelefoon op uw hoofd zet en gebruikt.

De stoffen hoes, de softcase, maakt het makkelijk om uw hoofdtelefoon mee te nemen en te beschermen wanneer u de hoofdtelefoon niet gebruikt.

NB. De softcase en oorkussens zijn ook als accessoire los verkrijgbaar.

Naadloze verbinding, intuïtieve interactie

Met de Beoplay HX-hoofdtelefoon hebt u een snelle en stabiele connectiviteit, te danken aan Bluetooth 5.1. Functies zoals Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair en Made for iPhone (MFi), maken verbinding met uw telefoon eenvoudig . Multipoint geeft u bovendien de mogelijkheid om twee apparaten tegelijkertijd te verbinden met uw hoofdtelefoon. En dan is er nog de verfijnde, doordachte bediening, deze geeft u een moeiteloze en intuïtieve toegang tot alle functies.

beoplay hx achtergrond

Bang & Olufsen Beoplay HX

Prijzen

Icon Beoplay HXBeoplay HX

Black Anthracite€ 499,-
Sand€ 499,-
Timber€ 499,-
Softcase
Black Anthracite€ 75,-
Sand€ 75,-
Timber€ 75,-
Ear cushions
Black Anthracite€ 75,-
Sand€ 75,-
Timber€ 75,-
Indigo/Ultramarine€ 75,-
Dark Maroon€ 75,-
Gold Tone€ 75,-