Beolab 18 cover

Beolab 18

Beolab 18, een iconische draadloze geluidspreker. Muzikale emotie gevangen in perfect geluid.

Een verrassend technisch object
in dienst van geluidsperformance.

Beolab 18 met Theatre

Een akoestisch kunstwerk

Het exceptionele design van de BeoLab 18 luidsprekers is een geraffineerde combinatie van vorm, vakmanschap en geluidsperformance. De BeoLab 18 is gemaakt van exquise materialen en aan ieder detail is de grootst mogelijke aandacht besteed. Bovendien is de luidspreker een eerbetoon aan de legendarische BeoLab 8000. Met eenzelfde slank, klassiek silhouet, maar dan uitgerust met het Immaculate Wireless Sound-concept. Voor de installatie van de hebt u per luidspreker slechts een stroomkabel nodig. Geniet van de vrijheid en de vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor grensverleggend, draadloos geluid in uw kamer

Perfecte muziek – geluidsaanpassingen in de Beolab 18

In de luidspreker zijn een aantal technieken toegepast om de geluidsweergave te optimaliseren:

Acoustic Lens Technology (ALT)

ALT zorgt voor de verspreiding van de hogere tonen in een horizontale boog van 180-graden. Daarmee blijft het muzikale karakter van de luidspreker, in het gebied vóór de luidspreker, uniform. En daarmee bent u altijd verzekerd van een optimale geluidsbeleving, ongeacht waar u zich in de ruimte bevindt.

Ruimte-adaptatie

Aan de achterzijde van de luidspreker bevind zich een schakelaar met drie positie-instellingen:

  • Free (vrijstaand in uw ruimte)
  • Wall (tegen de muur)
  • Corner (in een hoek)

Afhankelijk van de stand van de schakelaar pas de Beolab 18 zijn lage tonen weergave aan. Daardoor klinkt uw luidspreker altijd optimaal, ongeacht de plaatsing.

Adaptive Bass Linearisation (ABL)

Adaptive Bass Linearisation zorgt voor een continue aanpassing van de lage tonen weergave. Afhankelijk van de sterkte van het inkomende signaal past de luidspreker de lage tonen aan. Bijgevolg verbeterd de lage tonen weergave aanmerkelijk en is er minder risico op beschadiging van de drivers.

Beolab 18 detail

Download en bekijk de productinformatie pdf icon