Beolab 19 cover

Beolab 19

Beolab 19, een draadloze subwoofer met een krachtige en indrukwekkende lage tonenweergave.

De Beolab 19 is een draadloze subwoofer die een stijlvol en opvallend design combineert met een krachtige basweergave. Hij is leverbaar in zes verschillende kleuren, waarmee u altijd de perfecte combinatie met uw inrichting kunt krijgen.

Gebruik

De subwoofer is gemaakt om Beolab luidsprekers meer kracht te geven om zodoende uw muziekbeleving te vergroten. U kunt de Beolab 19 ook gebruiken met een aantal televisies indien deze is voorzien van Beolink of Beolink wireless.

Naar onze ervaring is de combinatie met de Beolab 18 of Beolab 28 de meest fraaie. Maar zelfs de imposante Beolab 50 kan profiteren van de kracht van de woofer. En ten slotte is de woofer een absolute aanrader bij de Beosound Theatre.

Gebruik

De subwoofer is gemaakt om Beolab luidsprekers meer kracht te geven om zodoende uw muziekbeleving te vergroten. U kunt de Beolab 19 ook gebruiken met een aantal televisies indien deze is voorzien van Beolink of Beolink wireless. Naar onze ervaring is de combinatie met de Beolab 18 of Beolab 28 de meest fraaie. Maar zelfs de imposante Beolab 50 kan profiteren van de kracht van de woofer. En ten slotte is de woofer een absolute aanrader bij de Beosound Theatre.

Beolab 19 – Akoestisch evenwicht

In tegenstelling tot traditionele subwoofers, blijft de Beolab 19 bewegingloos staan ondanks de trillingen van de twee luidsprekerdrivers. De luidsprekers, de woofers, werken in de fraaie behuizing tegen elkaar en heffen zodoende elkaars trillingen op.

Betekenisvolle innovaties

De technologische doorbraken van Bang & Olufsen zijn nooit gericht op technologie als doel.

Akoestische lenzen, bijvoorbeeld, verspreiden de hoge frequenties horizontaal door de ruimte. Waardoor ze een groter deel van het luistergebied bestrijken. Reflecties via de vloer of het plafond worden zodoende verminderd. Loop door uw een kamer en de Bang & Olufsen-geluidsprestaties blijven onveranderd.

Adaptive Bass Linearisation zorgt voor een geweldige lage tonen weergave uit relatief kleine luidsprekers. Dit doet Bang & Olufsen door gebruik te maken van zowel ruim bemeten versterkers als speciale driver-units. Zodoende breidt de lage tonen weergave van een luidspreker zich uit tot ver boven wat deze “normaal” gesproken zou kunnen produceren. En daarnaast past deze techniek de weergave automatisch aan bij te hoge pieken.

Geluid

Bereik topprestaties

Voeg extra diepte toe en ontmasker nieuwe details in films en muziek met deze geavanceerde subwoofer. Het is niet alleen het opvallende ontwerp dat de Beolab 19 zijn impact geeft. Elk technisch detail is ontworpen om de precieze emoties in zelfs de laagste frequenties te kunnen weergeven.

Draadloos

Nauwkeurig draadloos geluid

U kunt de Beolab 19 overal plaatsen. De subwoofer is uitgerust met de innovatieve draadloze WiSA-technologie die ongekende niveaus van stabiliteit en precisie naar uw muziek- en film installatie brengt en naadloos aansluit op WiSA-compatibele luidsprekers en tv’s.

Ontwerp

Verrassende symmetrie

Waar de meeste andere subwoofers ontworpen zijn met een minder fraaie esthetiek, brengt de Beolab 19 zijn eigen kenmerkende stijl in uw omgeving. De geometrische vorm en de buitenkant van massief aluminium zorgen voor een sculpturaal karakter, geheel in lijn met zijn krachtige karakter.

Download en bekijk de productinformatie pdf icon