Beoremote Halo Cover

Beoremote Halo

Beoremote Halo is een elegante afstandsbediening voor uw Bang & Olufsen meerkamer installatie.

Bestuur eenvoudig alle smart speakers van Bang & Olufsen met deze handige en fraaie afstandsbediening.

Aanraken en luisteren – gemakkelijk en eenvoudig

De Beoremote Halo biedt u al het gemak van een eenvoudige gebruikersinterface om uw Bang & Olufsen muzieksysteem te bedienen. Wanneer u in de buurt van de Beoremote Halo komt, licht het scherm op. Vervolgens kunt u met een druk op de knop uw muziek selecteren. Het is niet nodig om uw telefoon of tablet te gebruiken. U kunt met de Halo onder andere het volume regelen of een radiozender kiezen. Beoremote Halo dan ook een aanvulling op het gebruik van de Bang & Olufsen App.

Favorieten met een enkele druk op de knop opslaan

De Halo heeft vier knoppen voor favorieten op het scherm. U kiest een radiozender met de Bang & Olufsen App, vervolgens kunt u een van deze knoppen indrukken en ingedrukt houden. De radiozender wordt dan onder deze knop opgeslagen. Net als bij autoradio‘s, deze maken al tientallen jaren gebruik van deze eenvoudige manier van opslaan van een favoriete zender.

Ontworpen als een interieurstuk met een zwevend wiel

Het idee achter de Beoremote Halo was om zowel op te gaan als op te vallen in uw interieur. Waardoor de Beoremote Halo een combinatie is van magie, ambacht en materialen. Met als uiteindelijk doel een uitstekende controle van uw Bang & Olufsen muzieksysteem.

Met de prachtige aluminium ring die het scherm omringt regelt u het volume. Draai het wiel naar links of naar rechts – het display geeft de volumeniveaus aan.

Beoremote Halo – Tafelstandaard of muurbevestiging?

Sluit de Beoremote Halo aan op de Beosound Core om hem te gebruiken met uw Beolab luidsprekers of Beosound Shape. U kunt hem ook rechtstreeks verbinden met de multiroom luidsprekers van Bang & Olufsen.

De tafelstandaard – Draagbaar en dynamisch

De tafelstandaard uitvoering bevat een batterij waardoor u hem in huis kunt meenemen. Laad hem op via USB-C of draadloos met de Beoplay Charging Pad. Zonder verdere installatie kunt u de Halo direct aansluiten op uw luidsprekers of de Beosound Core. Waarna u met een enkele aanraking uw favoriete muziek kunt afspelen.

De wandmontage

Zo eenvoudig als het inschakelen van de verlichting. De aan de muur bevestigde versie van Halo past perfect in uw interieur. Plaats hem op een centraal punt in uw huis of gebruik er een voor iedere kamer. Zo kunt u uw muziek even eenvoudig aanzetten als het licht.

Elegante automatisering
heb de controle over uw huis

De Halo integreert naadloos met de BeoLiving Intelligence voor Smart Home bediening. Schakel lichten uit, pas zonwering aan, regel de temperatuur, zet de muziek harder en meer. BeoLiving Intelligence Essential configureert automatisch Halo’s Home Automation interface. Met de optie om meer opties op maat toe te voegen via de BeoLiving Intelligence Pro. Bedien uw huis in slechts enkele seconden.

Beoremote Halo – Kleuren

Download en bekijk de productinformatie pdf icon