Beovision Harmony

opvallend ontwerp met magische vloeiende bewegingen

Magie

De Beovision Harmony is een iconische OLED-televisie van Bang & Olufsen. Wanneer de televisie uitstaat is het een prachtig muzieksysteem. Wanneer u de televisie inschakelt gaat het beeldscherm statig omhoog terwijl de luidsprekers op een ingenieuze wijze kantelen.

In het Beovision Harmony concept beperkt Bang & Olufsen op slimme wijze de aanwezigheid van het grote scherm. Geen zwart vlak maar een fraai meubelstuk in uw kamer. De Harmony is leverbaar in 65″, 77″, 83″ en zelfs 88″ waarmee iedere kijkwens mogelijk is. Het Soundcenter heeft de bovendien mogelijkheid om een volledige thuisbioscoop te creëren. Maar, als enkel systeem is het Soundcenter ook al bijzonder capabel.

Combinatie van hout, textiel en aluminium met uiterst zorgvuldige aandacht voor details

Dankzij het gebruik van materialen met een warme uitstraling en elegante details, past het luidsprekersysteem uitstekend bij het donkere tv-scherm.

Door- en dankzij dit materiaalgebruik is de Harmony de perfecte partner van de Beolab-luidsprekers. Natuurlijk hout, fijn geweven textiel en aluminium zijn de materialen die Bang & Olufsen als geen ander weet te combineren.

Uitzonderlijk geluid van Bang & Olufsen in combinatie met de beste OLED-beeldkwaliteit

Het iconische Bang & Olufsen geluid van het krachtige 3-kanaals luidsprekersysteem zorgt voor een bioscoopbeleving. De combinatie van ongeëvenaarde geluid en LG OLED-technologie met een intens zwart en prachtig contrast, geeft u een overweldigende bioscoopbeleving. OLED zorgt voor een realistische kleurechtheid die u volledig meeneemt in de sensatie van de film.

Beovision Harmony cinema

Focus op gebruiksgemak

De Beoremote One laat u met één aanraking de volledige Bang & Olufsen ervaring beleven. En dankzij de webOS SmartTV-functie van LG is uw Beovision Harmony bovendien eenvoudig in het gebruik. U kunt ook een ‘favoriet’ maken met de OneTouch-knop en direct toegang krijgen tot uw favoriete tv-kanaal of content-app.

Beovision Harmony – gemaakt voor meerkamer muziekervaringen

Ongeëvenaarde geluidskwaliteit met Apple Apple Airplay 2 en ingebouwde Chromecast. Bluetooth kunt u gebruiken voor snel en eenvoudig streamen in uw hele huis.