Beoremote One Cover

Beoremote One

De Bang & Olufsen Beoremote One is een universele afstandsbediening waarmee u uw beeld- en geluidsapparatuur van Bang & Olufsen kunt bedienen.

Integratie – De beste afstandsbediening voor iedereen

De Beoremote One is een handige afstandsbediening die geschikt is voor uw gehele Bang & Olufsen-installatie. Als universele afstandsbediening is hij volledig programmeerbaar en instelbaar naar uw eigen voorkeur. Het is uw afstandsbediening en u bepaalt dus zelf hoe u hem gebruikt.

Beoremote One, controle
Intelligente knoppenindeling

Uw Beoremote is opvallend eenvoudig in het gebruik, ondanks de talrijke functies. De knoppen van de afstandsbediening zijn daarom met minutieuze aandacht voor gebruikerspatronen geplaatst.

De commando’s die u regelmatig gebruikt, zijn dus gegroepeerd. En ze liggen ook nog eens dicht bij uw vingertoppen.

Beoremote One slimme functies
Tweeweg afstandsbediening

De Remote One geeft u de volledige controle over uw kijk- of luisterbeleving. Daarnaast voorziet hij u tegelijkertijd van de belangrijkste informatie. Bronnamen, luidsprekergroepen, ondertitelopties en andere nuttige informatie verschijnt automatisch op het OLED-display van uw Beoremote One.

Er is bovendien geen overdaad aan knoppen, mogelijkheden en vooral onduidelijkheden. Alleen de apparaten die u thuis hebt zullen verschijnen in uw afstandsbediening.

Connectiviteit
U hoeft niet te richten om het doel te raken

De Beoremote One werkt met zowel Bluetooth als IR-commando’s om al uw nieuwe en klassieke Bang & Olufsen-producten te kunnen bedienen. Het grote voordeel van Bluetooth is de 2,45 GHz radioverbinding waardoor u de afstandsbediening niet meer hoeft te richten. De tweeweg Bluetooth communicatie is alleen beschikbaar met producten die compatibel zijn.

IR daarentegen dient u wel te richten en kan niet door kastdeurtjes komen. Maar ook daar heeft Bang & Olufsen aan gedacht. Het infraroodsignaal is bijzonder sterk, vergeleken met “normale” afstandsbedieningen. Daarnaast kunt u uw Ziggo, KPN kastje of Apple TV, dankzij een infrarood omzetting, bedienen via uw Bang & Olufsen TV. (Daarvoor is de PUC aansluiting)

Ontwerp
Gemaakt uit één stuk aluminium

Als u de afstandsbediening vasthoudt, merkt u meteen hoe slank en glad de aluminium behuizing aanvoelt. Alles ligt perfect in de hand en het gewicht is precies aangenaam. Het maakt daarnaast niet uit of u grote of kleine handen hebt. De afstandsbediening en de knoppen zijn gemaakt zodat door iedereen te bedieningen zijn.

De Beoremote One is verkrijgbaar in verschillende fraaie afwerkingen. U ziet ze hieronder:

Kleuren