Beosound Balance cover

Beosound Balance

Beosound Balance is een draadloze luidspreker met dynamische akoestische prestaties en stijlvol ontwerp.

De Beosound Balance verwelkomt u met een warme en menselijke touch. Het begint met de prettige aanvoelende bediening. De sensoren merken uw aanwezigheid op en zorgen dat de bovenkant van de Balance oplicht. Wanneer u weer wegloopt van uw luidspreker dimt de bovenzijde, waarna slechts het prachtig vervaardigde aluminium oppervlak zichtbaar blijft. Licht-door-aluminium, een techniek die uniek is voor Bang & Olufsen, geeft de Balance een magie die het Deense merk uniek maakt.

Geluidssculptuur.

Beosound Balance is een draadloze luidspreker die dynamische akoestische prestaties levert. Het ontwerp is geïnspireerd op interieurobjecten en het gebruik van zachte, aantrekkelijke en met zorg samengestelde materialen, kleuren en afwerkingen, waardoor de speaker er stijlvol uitziet. Voor optimaal luistergenot kan de luidspreker het best tegen de muur geplaatst worden, zowel voor ruimtevullende als een meer gefocuste geluidsbeleving.

Uiterlijke schoonheid

Krachtige geluidsprestaties.

De Beosound Balance heeft de optimale afmetingen om op elke plek tot zijn recht te komen. Daar waar hij het beste in uw interieur past kan hij geplaatst worden en levert altijd een superieure geluidsbeleving. Als de Balance van de vloer en dicht bij de muur wordt geplaatst, levert hij zorgvuldig gecontroleerde geluidsgolven die aan de voorzijde voor een heldere akoestische beleving en aan de achterzijde voor een rijke geluidsverbetering zorgen. Rekening houdend met het formaat is het resultaat een indrukwekkende geluidservaring.

Beosound Balance, verschillende geluidservaringen in één. Van kamervullend tot gefocust geluid.

Met zijn unieke akoestische configuratie, bestaande uit zeven drivers, is de Beosound Balance uitstekend geschikt voor een strakke, sterke weergave van de lage tonen en een ruimtelijk geluidsbeeld voor een kamervullende geluidsbeleving. Dankzij de mogelijkheid van bundelvormende technologie kan de Balance ook een goede directiviteit leveren om vanuit verschillende posities gericht te kunnen luisteren – en dat alles in één luidspreker!

Zacht silhouet. Eerlijke, natuurlijke materialen.

Met een duidelijk in twee componenten opgedeelde vorm is de Beosound Balance een luxueus ontwerp, vormgegeven als een interieurobject, met een zacht silhouet dat sierlijk balanceert op een basis van natuurlijk hout. De eenvoud van dit ontwerp, geworteld in het Scandinavisch minimalisme, contrasteert sterk met zijn krachtige en prachtig uitgebalanceerde klank.

Beosound Balance, bedieningsgemak en streamingmogelijkheden

De Balance is een streamingluidspreker en ondersteund dankzij de aanwezigheid van Google Chromecast Chromecast ikoon en Apple Airplay Apple Airplay logo uw favoriete streamingdiensten en muziekbronnen.

Bluetooth geeft u de mogelijkheid om uw telefoon of tablet direct te verbinden met de Balance. Vanwege de directe verbinding hoeft de telefoon of tablet niet verbonden te zijn met uw wifi-netwerk.

Bediening van de Balance kunt u eenvoudig doen met de Beoremote One, de Beoremote Halo en, uiteraard, met de App.

pdf icon Download en bekijk de productinformatie.