Beoplay H95 cover image

Beoplay H95 hoofdtelefoon

De Bang & Olufsen Beoplay H95 is de ultieme hoofdtelefoon voor reizigers en muziekliefhebbers. De Beoplay H95 beschikt over uitzonderlijke adaptieve actieve ruisonderdrukking die u in elke omgeving van vredige stilte laat genieten.

Uitzonderlijke adaptieve actieve ruisonderdrukking
Duurzaam comfortabel ontwerp.
Elegante en intuïtieve gebruikersbediening.
Buitengewone geluidsprestaties met titanium drivers
38 uur gebruiksplezier met ANC

Beoplay H95 – Reizen wordt een pleziertocht

Geluidskwaliteit

Een jubileummodel, de “95” verwijst naar het 95-jarige bestaan van Bang & Olufsen, hoofdtelefoon is iets bijzonders. Bang & Olufsen heeft met de Beoplay H95 een kroonjuweel afgeleverd.

De Beoplay H95 is afgestemd door de geroemde geluidstechnici van Bang & Olufsen en levert uitstekende geluidsprestaties. Dit is mede te danken aan de titanium drivers en een perfecte draadloze Bluetooth 5.1-verbinding. U hoort uw lievelingsmuziek zoals de artiest dit bedoeld heeft en dat is een beleving op zich.

Draagcomfort

Een lange reis wordt een pleziertocht. Het geheugenschuim in de lamsleren oorkussens volgt de vorm van uw hoofd en geeft nauwelijks druk op uw hoofd. Het lage gewicht was een uitdaging voor het Deense ontwerpteam. Een zachte hoofdband, aan de onderzijde stof gevuld met geheugenschuim de bovenzijde van koeienleer. Samen met de ovale oorkussens verdeelt de 330 gram gelijkmatig over uw hoofd. Het draagcomfort doet u daarmee bijna letterlijk uw H95 vergeten.

En hebt u uw Beoplay H95 niet op uw hoofd? Dan kunt u uw hoofdtelefoon opvouwen en in de prachtige opbergdoos veilig bewaren.

Bediening

Met de elegante en intuïtieve gebruikersbediening kunt u in een handomdraai schakelen tussen ruisonderdrukking en transparantiemodi en andere functies bedienen. Uw telefoongesprekken komen glashelder over dankzij de vier ingebouwde microfoons en ten slotte, de H95 ondersteunt spraakassistent-technologie via uw telefoon.

Beoplay H95 – Een ervaring op zich

Bang & Olufsen is een meester in verwerking en bewerking van aluminium. De bouwkwaliteit van de hoofdtelefoon maar ook opbergdoos van de Beoplay H95 zijn een ervaring op zich. De perfecte afwerking van de aluminium hoofdbeugel, de buitenzijde van de schelpen en de opbergdoos zijn, alles bij elkaar, van ongekend klasse.

In het bijzonder Factory 5, heeft opnieuw een waar meesterwerk afgeleverd.

Digitale adaptieve actieve ruisonderdrukking

De geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie is door de geluidstechnici van Bang & Olufsen afgestemd op de perfecte weergave van uw muziek door omgevingsgeluiden te blokkeren. Maar zonder daarmee ongewenste effecten aan uw muziek toe te voegen.

Uw Beoplay H95 is uitgerust met de nieuwe Adaptive Active Noise Cancellation-technologie. De ruisonderdrukking wordt verwerkt door een combinatie van een feedforward ANC en een feedback ANC, die zowel buiten als binnen in de oortelefoon zijn geplaatst. De microfoons draaien het omgevingsgeluid om, waardoor het ongewenste geluid onderdrukt uw oren bereikt.

De buitenmicrofoon maakt gebruik van de feed-forward technologie, die het omgevingsgeluid meet – en de midden- tot hogere frequenties onderdrukt (tot 2-3 kHz), bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van menselijke stemmen.

De microfoons in de hoofdtelefoon maken gebruik van de terugkoppelingstechnologie. Deze technologie detecteert zowel de muziek uit de luidsprekers als de lagere- tot middenfrequenties van het omgevingsgeluid, scheidt deze twee en genereert een antigeluidsignaal dat zoemgeluiden van bijvoorbeeld vliegtuigen, treinen en bussen blokkeert.

Dankzij het traagschuim en de zachte, lamsleren, oorkussens sluit de H95 ongewenst geluid af. Hoogfrequente geluiden zullen daardoor, via passieve ruisonderdrukking, uw oren niet bereiken. De hoogwaardige materialen die in de oorkussens zijn verwerkt, geven bovendien een uitstekende geluidsisolatie van de omgeving.

Uiteindelijk kunt u daardoor met uw Beoplay H95 volledig opgaan in uw muziek, zonder het volume overdreven hoog te zetten.

Prijzen

Icon Beoplay H95Beoplay H95

Black€ 899,-
Gold Tone€ 899,-
Chestnut€ 899,-
Navy€ 899,-
Oorkussens Beoplay H95
Black€ 100,-
Grey Mist€ 100,-
Gold Tone€ 100,-
Chestnut€ 100,-
Navy€ 100,-