Beosound Stage Floor Stand cover

Beosound Stage Floor Stand

De Beosound Stage Floor Stand is een fraaie vloerstandaard voor de Stage soundbar en een willekeurige televisie

Minimalistisch en elegant ontwerp

De vloerstandaard is gemaakt met een sober uitziend profiel met zachte hoeken. De voet weerspiegeld daarmee het frame rond de Beosound Stage. Bovendien is de vorm van de voet in de verhouding 16:9. Ook weer geïnspireerd op de vorm van het tv-scherm en het lijkt daarmee op een soort schaduw op de vloer. De standaard is zwart gespoten met een subtiele structuur die goed aansluit bij het totaalontwerp.

Compatibiliteit schermen op de Floor Stand

De vloerstandaard is ontworpen om LG’s 48″/55″/65″ OLED C series te bevestigen. De montage tussen het TV-scherm en de vloerstandaard is gebaseerd op de VESA maten. Dankzij de VESA bevestiging kunt u bovendien de meeste TV-schermen van andere merken op de voet plaatsen. Het draagvermogen van de stand gaat tot maximaal 25,6 kg en televisie tussen de 40″ tot 65″ zijn mogelijk. De maximale VESA maat is 300 x 300 mm.

Verberg kabels op een elegante manier

De vloerstandaard voor uw Beosound Stage is zo ontworpen dat alle kabels zowel onzichtbaar als elegant zijn weggewerkt. Dit is mogelijk dankzij de geïntegreerde kabelgoot van de soundbar naar de vloer.

Afmetingen