Beoplay Charging Pad cover

Charging Pad

De Bang & Olufsen Charging Pad is een draadloze oplaadpad, compatibel met alle Qi geschikte apparaten.

Overal draadloos opladen

Uw Beoplay Charging Pad wordt aangesloten op een spanningsbron via een standaard USB-C en zal iPhones, Android en andere handsets van spanning voorzien.

Plaats hem op uw bijzettafel om de batterij ’s nachts op te laden. Plaats hem op uw bureau of keuken om uw apparaten van stroom te voorzien terwijl u werkt. Of schuif hem in uw reistas voor een elegante oplossing om draadloos op te laden tijdens uw komende hotelverblijf.

Snel draadloos opladen

Leg uw Qi-geschikte apparaten op de Beoplay Charging Pad en en laat het zijn werk doen terwijl u ontspant. Met 5 watt normaal opladen en een Fast Mode tot wel 10 watt, zal de lader uw telefoon snel weer van energie voorzien.

Verfijnde kwaliteit

De Beoplay Qi lader is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals leer, siliconen en aluminium en is ontworpen met het oog op een lange levensduur en een fraaie vormgeving.

Compact en betrouwbaar

Dankzij het slanke ontwerp – slechts 88 mm x 88 m x 9,9 mm – is hij ook perfect voor op reis. Laad het opbergdoosje van uw Beoplay in-ears, uw telefoon of andere Qi-enabled apparaten, waar u ook verblijft.

Een mix van kracht en elegantie

Het slanke en discrete ontwerp zorgt ervoor dat de Beoplay Charging Pad er altijd en overal elegant uitziet. Kies uit het aantrekkelijke kleurenpalet dat bij uw interieur past voor de ideale combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak.

Qi geschikte Bang & Olufsen hoofdtelefoons:

U kunt op Wikipedia meer lezen over de techniek van een Qi lader.