Google Chromecast

Google Chroomcast ikoon

Google Chromecast kunt u gebruiken om muziek en andere audio naar een televisie of speaker te streamen. Hiervoor hebt u een Google Chromecast compatibele luidspreker of smart televisie nodig.

In de muziek-app klikt u op het Chromecast icoontje, er verschijnt vervolgens een lijst met Chromecast apparaten in uw netwerk. Selecteer een van deze apparaten en de muziek begin te spelen.

Het voordeel van Chromecast ten opzichte van Airplay 2 is dat Chromecast op zowel Android als Apple producten werkt.

Google Home

Om Google Chromecast te kunnen gebruiken is Google Home nodig. Met de Google Home-app kunt u uwe Google Nest-, Google Wifi-, Google Home- en Chromecast-apparaten instellen, beheren en bedienen, maar ook duizenden geschikte producten voor het connected home, waaronder lampen, camera’s en thermostaten.

Eén overzicht van uw huis.

Maak met één makkelijke opdracht routines om bijvoorbeeld geschikte lampen aan te doen, het weer te checken en het nieuws af te spelen.

Bekijk alle actieve audio- en videostreams op uw daarvoor geschikte apparaten in huis op één plek, pas het volume aan, ga naar het volgende nummer of schakel snel over naar andere speakers.

In één oogopslag zien wat er in uw huis gebeurt.

Op het tabblad Home vind u snelkoppelingen voor wat u vaak doet, zoals muziek afspelen of de lampen dimmen als u een film wilt kijken. Je regelt het allemaal met 1 of 2 tikken. Zo bereik je sneller wat je wilt. Op het tabblad Feed vind je op één plaats alle belangrijke gebeurtenissen in je huis. Hier ziet u ook manieren om meer uit je apparaten te halen en de instellingen voor je huis te verbeteren.

Met de Google Home-app weet u altijd hoe het met uw huis is gesteld en wat u misschien hebt gemist. U kunt altijd even checken hoe het thuis gaat en een overzicht van recente gebeurtenissen bekijken. U kunt ook een melding krijgen als er iets belangrijks gebeurt terwijl u weg bent.

Download Google Home

Google Playstore logo
Apple Appstore logo